Pročitajte iskustva nekih od naših dosadašnjih klijenata

 • Brzina, kreativnost, kvaliteta, ugodna i jednostavna komunikacija, odlike su koje krase tim Studia DEI. Ako tražite partnera za izradu videa ovo je mjesto na kojem ćete dobiti kompletnu uslugu. Svaka preporuka!

  Marko Kontrec Tesla d.o.o.
 • Odlična suradnja i sjajno isporučen animirani video! Komplet sve vezano za video Studio Dei radi - od animacija, ilustracija do voice over-a. Lak dogovor, brza isporuka i sjajan feeling za to što i kako treba napraviti. Bez previše inputa, ekipa je odlično pogodila temu videa kako smo zamislili i napravila kreativan vizualni prikaz. Također, brzo i bez prigovora mijenjali su i isprobavali sve što smo si zamislili 😀 Svaka preporuka!! 👌

  Matea Jakovina Manjgura d.o.o.
 • Hitri, proaktivni, zanesljivi, cenovno dostopni in še bi lahko naštevala! Navdušena sem nad kvaliteto vsakega izdelka, ki ga dobimo iz Studia Dei!
  Fast, proactive, reliable, affordable and I could still count! I'm excited about the quality of every product we get from Studio Dei!
  Monika Verbič BEterna
 • Hvala Studio Dei  suradnja s vama je po drugi puta bila izrazito ugodna. Brzi, profesionalni i spremni na dogovor, a udovoljavanje svim našim, nemalim, zahtjevima: NEPROCJENJIVO. Hvala od srca..

  Fanika Ivaković Selekcija.hr
 • Fascinirani smo brzinom, kvalitetom i profesionalnošću tima iz Studio DEI u izradi našeg explainer videa. Od inicijalnog inputa s naše strane do nevjerojatno pogođene realizacije, sve se dogodilo u trenu. Ekipa stvarno ima "paranormalne" sposobnosti da pogodi baš ono što smo u našim mislima priželjkivali 😄😄. Odličan posao ekipa! I još jednom hvala na realizaciji i susretljivosti! Nadam se da se uskoro vidimo na još kojem "projektu"! 🥳

  Vedran Srhoj Egekher JellyRide
 • Super smo zadovoljni sa Studio DEI! Ekipa je napravila odličan posao, točno su prepoznali što želimo postići sa explainer videom i pretočili sve naše ideje u remek djelo! Veselimo se budućoj suradnji!

  Ivana Zuber Zoyya
 • Prezadovoljni smo saradnjom sa Studiom DEI. Explainer video za našu školu jezika u Amsterdamu je urađen profesionalno, ekspresno, vizuelno jako lepo i u potpunosti u skladu sa našim kućnim stilom. Jasno je, a i lepo videti, da se Studio DEI udubio u našu priču kao klijenta, odmah razumeo o čemu se radi, preuzeo stvari u svoje ruke i izvršio projekat visokog kvaliteta. Topla preporuka!

  Mirko Cvetković TaalBoost
 • Sve pohvale za Studio DEI. Odlično i kvalitetno napravljen video i to prije dogovorenog roka. Ako bilo tko treba animirani video definitivno preporučam!

  Biljana Olujić Alfa atest d.o.o.
 • Brzo prepoznavanje potrebe i agilan pristup radu su razlozi zašto Studio Dei zaslužuje svaku preporuku. Odličan posao!

  Bruno Oršanić Kliker.co
 • Ovakvu profesionalnost i ispunjavanje rokova nisam već dugo vidio...sve pohvale ekipi iz Studia Dei. Ispalo je i bolje nego što sam očekivao uz više nego konkurentnu cijenu. Ovo je početak jedne lijepe suradnje. Video je tako informativan i tehnički dobar da mi je došlo da sam sebi kupim još jednu saunu...

  Darko Bat Bioclinic.hr
 • Ekipa iz Studio Dei odlično je odradila svoj posao i dala nam upravo ono što smo zamišljali. Cijeli scenarij osmislili su u tren oka, a sve naše minijaturne izmjene spremno su i profesionalno prihvatili i tako nam skroz udovoljili. Osim maštovito odrađenog posla, valja naglasiti da je komunikacija s njima bila ažurna, ugodna i prijateljska i prvom ćemo prilikom ponovno koristiti njihove usluge! Ako želite dobiti nešto kreativno, brzinski, a opet skroz kvalitetno i to još uz super opuštenu komunikaciju definitivno odaberite Studio Dei! :) Hvala još jednom! Ariana Juranko i tim Selekcija.hr

  Ariana Juranko Selekcija.hr
 • Preporučujem izradu animiranog explainer videa u Studiu Dei. Dajte Studio Dei početnu ideju a oni će vam složiti odličan video!

  Josip Stanić eOvrhe.hr
 • Uz izuzetnu komunikaciju video je osmišljen s posebnom pažnjom i uz najsitnije detalje te je ispunio marketinške planove INstructusa. Naša preporuka!

  Renata Dujmović Ustanova INstructus
 • Vrlo profesionalno,brzo i kvalitetno.

  Gordan Vojnić Solarij Suncokret
 • Vrhunska kvaliteta izrade video sadržaja, brzina i profesionalnost. Preporučamo svima kojima treba kvalitetna video animacija.

  Lovro Hesky Turistička agencija Val
Javite nam se!

Not readable? Change text. captcha txt