Voice over

Spikeri – za bolju spiku svakog videa

U našem poslu postoji jedan tajni sastojak koji svaki video podiže na sasvim novu razinu, i koji svaki video pretvara u bolju spiku. Tajni sastojak zove se voice over, a za njega su zaslužni profesionalni spikeri. Koliko god mi dobro dizajnirali i animirali, priznajemo da i najbolji dizajn i animacija koje izradimo, tek uz dobar voice over postaju zaista pun pogodak. Spikeri nam pomažu da vašu priču i poruku ispričamo na puno zanimljiviji i učinkovitiji način, a dobar dizajn i animacija u kombinaciji s voice overom postaju najjače oružje u vašim marketinškim bitkama. Zato ih trebate koristiti, bez milosti prema vašoj konkurenciji!

Maksimalno smo pojednostavili odabir

Prevelika mogućnost odabira zbunjuje ljude, to je čak i znanstveno dokazano. Suočeni s velikim brojem ponuđenih mogućnosti, ljudi doslovno "blokiraju" i ne mogu se odlučiti što odabrati. Kako tu muku ne bi prolazili kod odabira glasa za vaš video u našoj produkciji, ponudu smo sveli na 2 moguća izbora spikera: ženski i muški. Ali ne bilo kakva spikera, nego 2 izuzetno talentirana i fleksibilna vokala koji imaju veliko iskustvo iza sebe i sposobni su "spikirati" širok raspon emocija za sve moguće namjene.

Katarina Moškatelo

Moškatelo
voice over artist
Being heard since 1982

Katarina: Mogu snimati sve, od sjetne izgubljene djevojčice u velikom gradu koja traži svoje mjesto pod suncem, do hrabre žene koja će se izboriti za sebe i ono što voli. Uz mikrofon sam doslovno odrasla, ali sam na glasu prije svega radila i pazila ga i mazila. Pjevanje, imitiranje, interpretaciju, lepeza je neograničena.

Svaki poslovni zadatak meni je izazov, kojem pristupam odgovorno i ozbiljno, ali uz osmijeh jer to ne samo da je moguće, nego i poželjno!

Radim ono što volim, dajem sve od sebe i učim, konstantno. Svojim glasom i interpretacijom mogu Vam pomoći da svoj projekt u najboljem izdanju iznesete pred svjetla publike.

Goran Paleka

Paleka
voice over artist
Feel the voice

Goran: Moj cilj je vaš cilj učiniti mogućim! Vokal, interpretacija i vibra su sve što je potrebno. Svoj posao odrađujem profesionalno i ozbiljno - neka godine iskustva na radiju i spikiranju pomognu ostvariti vaš cilj.

Preko 15 godina odrađenih “on-air” na radio postajama i audio produkciji. Radio sam za mnoge poznate kompanije, kao što su: LEGO, Lidl, Kaufland, Milka, Turkish Airlines itd.

Glazba me dovela na radio, gdje sam započeo s radio emisijom, i gdje spikiram već godinama. Svijet spikiranja pronašao je mene - a ne obratno. Uživam u svakom trenutku spikiranja i veselim se spikiranju na vašem videu!

Sviđa vam se što ste čuli?

Naravno da vam se sviđa! Sad zamislite vašu video animaciju u kombinaciji s jednim od ovih sjajnih vokala - e to se zove prava reklama! Želite li zadiviti svoju ciljanu publiku i ostaviti konkurenciju daleko iza sebe - zatražite neobvezujuću ponudu za izradu reklamnog animiranog videa s jednim od ponuđenih vokala.

ZATRAŽITE PONUDU

Pošaljite upit za izradu animacije sa spikerom

VAŠI PODACI:
Slanjem upita pristajete na naše uvjete korištenja.Ukoliko na poslani upit ne zaprimite odgovor unutar 24h, molimo vas da provjerite spam folder, ili nas nazovete na 098/952 7691, hvala!
Please wait...
Javite nam se!

Not readable? Change text. captcha txt