Objasnite sve uz pomoć videa

Explainer video

Priznajmo si, nekad je zaista teško drugima predstaviti/objasniti neku uslugu ili proizvod na jednostavan i lako razumljiv način. A ako se radi o nekoj novoj, originalnoj ideji ili start up-u, onda je to još teže. Baš zato je explainer video jedan od najpopularnijih oblika promotivnih videa danas, jer kao što mu i sam naziv govori - explainer video objašnjava vašu uslugu, proizvod ili ideju. I to uz pomoć atraktivnih animiranih grafika koje govore više od riječi i dugačkih, dosadnih, nerazumljivih rečenica.

Dakle, umjesto da drugima pričate i objašnjavate kako im vaša usluga može pomoći - PRIKAŽITE IM TO!

TREBA MI EXPLAINER VIDEO!

Pošaljite upit za izradu video explainera

VAŠI PODACI:
Slanjem upita pristajete na naše uvjete korištenja.Ukoliko na poslani upit ne zaprimite odgovor unutar 24h, molimo vas da provjerite spam folder, ili nas nazovete na 098/952 7691, hvala!
Please wait...

Zašto je explainer video dobar za vas?

Grafika prikazuje kako explainer video uspješno objašnjava složene koncepte
Grafika prikazuje privlačenje pozornosti uz pomoć megafona
Grafika prikazuje kako se explainer video lako shera s puno ljudi
Grafika prikazuje koncept kupovine i kupovanja
Grafika prikazuje pretraživanje weba
Grafika prikazuje web tražilicu
Grafika prikazuje explainer video na telefonu
Grafika prikazuje koncept originalne ideje

Za koje situacije je explainer video idealan?

Za nove usluge ili proizvode

Kada imate novi proizvod ili uslugu, najvažnije je da sve benefite i karakteristike te usluge ili proizvoda što jednostavnije i razumljivije predstavite ciljanoj publici. A najbolji način na koji to možete učiniti je uz pomoć animiranog explainer videa, koji na atraktivan i efikasan način može objasniti kako proizvod ili usluga funkcioniraju i koje benefite donose potencijalnim korisnicima. A kad se na kraj videa stavi i prikladan call to action, explainer video postaje pun pogodak!

Za start up projekte

Glavna odlika start up projekata je ta da se najčešće radi o novim poslovnim idejama koje je potrebno što jednostavnije i učinkovitije predstaviti ciljanoj publici ili potencijalnim investitorima. Explainer video tu uskače kao pravo rješenje! Kvalitetan explainer video vaš start up može efikasno i atraktivno predstaviti u svega minutu ili dvije, i uspješno privući pažnju potencijalnih korisnika ili investitora. Sve što korisnik treba učiniti je – kliknuti na PLAY!

Kakav je proces izrade?

1. Pošaljite nam upit

Ukratko nam u upitu opišite svoj proizvod, tvrtku ili uslugu koju želite predstaviti uz pomoć explainer videa. Ako imate web stranicu, svakako nam stavite link. Ukoliko imate određenu ideju ili koncept kakav explainer video želite - opišite nam, a ako nemate - prepustite nama da vam osmislimo najbolji koncept :)

2. Odgovaramo unutar 24h

Nakon zaprimanja vašeg e-maila, najčešće na upit odgovaramo unutar 24h - čak i vikendom! U svom odgovoru predložiti ćemo vam najbolji koncept za vaš explainer video, i navesti cijenu izrade s uključenim svim troškovima izrade. Ukoliko nam zatreba više informacija o vašem proizvodu ili usluzi, zatražiti ćemo vas da nam ih dostavite.

3. Krećemo s izradom

Ako vam se svidi naš predloženi koncept i cijena, i ako nam date zeleno svjetlo za izradu - počinjemo s izradom vašeg explainer videa. U unaprijed dogovorenom roku dostaviti ćemo vam vaš video na koji imate pravo na besplatnu reviziju (manje izmjene sadržaja ili vizuala). Nakon toga dostavljamo vam vaš finalni video!

POŠALJITE UPIT ZA EXPLAINER VIDEO

Pošaljite upit za izradu video explainera

VAŠI PODACI:
Slanjem upita pristajete na naše uvjete korištenja.Ukoliko na poslani upit ne zaprimite odgovor unutar 24h, molimo vas da provjerite spam folder, ili nas nazovete na 098/952 7691, hvala!
Please wait...
Javite nam se!

Not readable? Change text. captcha txt