Grafika prikazuje facebook video

Facebook i Instagram video

Video za društvene mreže

Svi znamo da se gotovo najviše marketinških i reklamnih aktivnosti odvija upravo na ove dvije društvene mreže - i baš zato se isplati dodatno uložiti u reklamne materijale namijenjene isključivo njima. Facebook i Instagram video mogu biti pun pogodak za vaše kampanje na društvenim mrežama, pogotovo ako izradu prepustite profesionalcima.
Iako bilo koji promotivni video možete uploadati na Facebook, za najbolji rezultat ipak je potrebno izraditi poseban video namijenjen isključivo za Facebook. Jer, primjerice, veliki broj korisnika Facebooka ima isključen zvuk za video, tako da se video za Facebook treba bazirati na tekstu ili atraktivnom vizualu koji treba u prvih par sekundi privući pažnju. S druge strane, Instagram zahtijeva poseban video jer Instagram koristi "square" (kvadratne) dimenzije za video i može trajati do maksimalno 60 sekundi.

ZATRAŽITE NEOBVEZUJUĆU PONUDU

Pošaljite upit za izradu FB i IN videa

VAŠI PODACI:
Slanjem upita pristajete na naše uvjete korištenja.Ukoliko na poslani upit ne zaprimite odgovor unutar 24h, molimo vas da provjerite spam folder, ili nas nazovete na 098/952 7691, hvala!
Please wait...

 

 

 

 

970 000 korisnika u HR

Instagram je IN!

Iako je većini oglašivača Facebook društvena mreža broj jedan za oglašavanje, Instagram u Hrvatskoj (kao i u ostatku svijeta) bilježi kontinuiran rast korisnika. To trebate iskoristiti! A najbolji način da dosegnete što veći broj od gotovo milijun korisnika Instagrama u Hrvatskoj je - video. Po mogućnosti profesionalno izrađen i optimiziran. Za vas možemo izraditi atraktivne video animacije posebno dizajnirane i prilagođene baš za ovu društvenu mrežu. S profesionalno izrađenom video animacijom povećat ćete "engagement" i privući pažnju korisnika, i uspješnije ostvariti svoje marketinške ciljeve.

Grafika prikazuje mobitel s instagram videom
Grafika prikazuje facebook i instagram video
Isti video za obje mreže

Prilagođen i za FB i IN

U našoj maloj tvornici animacija radimo video uratke u svim dimenzijama i formatima. A to znači da bez problema možemo izraditi isti video u dvije posebne verzije - za Facebook i za Instagram. U većini slučajeva to znači manji ili veći redizajn verzije koja će se staviti na Instagram (zbog kvadratnih dimenzija videa). Ali bez brige, uz neke promjene u kompoziciji i "layoutu" animacije, vaša video animacija na obje mreže će biti savršeno prilagođena i u isto vrijeme zadržati isti dizajn i sadržaj!

TREBATE VIŠE INFORMACIJA?

Pošaljite upit za izradu FB i IN videa

VAŠI PODACI:
Slanjem upita pristajete na naše uvjete korištenja.Ukoliko na poslani upit ne zaprimite odgovor unutar 24h, molimo vas da provjerite spam folder, ili nas nazovete na 098/952 7691, hvala!
Please wait...

 

Javite nam se!

Not readable? Change text. captcha txt