Fotografija prikazuje tv aparat koji prikazuje tv reklame za kws climacontrol
Jasna poruka u 30-ak sekundi

Animirane TV reklame

Izrada tv reklame ne podrazumijeva uvijek velike i skupe produkcije sa snimanjima, castingom i sl. Danas se sve veći broj oglašivača odlučuje upravo na izradu animirane tv reklame. Zašto? Zato što animacija u isto vrijeme može biti dinamična (kako bi u malo sekundi predstavila što više informacija), i vizualno privlačna (kako bi privukla pažnju gledatelja). Upravo zbog ogromnih kreativnih mogućnosti kod izrade animiranih grafika i vizuala, animirana tv reklama mogla bi i za vaš brend biti pun pogodak!

ZATRAŽITE NEOBVEZUJUĆU PONUDU

Pošaljite upit za izradu TV reklame

VAŠI PODACI:
Slanjem upita pristajete na naše uvjete korištenja.Ukoliko na poslani upit ne zaprimite odgovor unutar 24h, molimo vas da provjerite spam folder, ili nas nazovete na 098/952 7691, hvala!
Please wait...
Brza i kvalitetna izrada

Velike kreativne mogućnosti

Bilo da želite jednostavniji pristup sa što manje dodatnih elemenata u animaciji (kako bi maksimalno istaknuli svoju poruku) ili želite malo odvažniju i kreativniju reklamu s više pokreta i elemenata - sve je moguće, mogućnosti su gotovo nepresušne. A ako vaš budžet i nije baš nepresušan, bez brige - i za jako male budžete uvijek se nešto može iskombinirati!
S obzirom na slobodu i velike mogućnosti koje nam animacija nudi, u mogućnosti smo izraditi reklamu po vašim naputcima i vizualnim smjernicama, ili jednostavno nama možete prepustiti izradu koncepta. U svakom slučaju, dati ćemo sve od sebe da vaša reklama bude u skladu s vašom kampanjom i postojećim vizualnim identitetom.

POGLEDAJTE PRIMJER 1
POGLEDAJTE PRIMJER 2
Fotografija prikazuje tv aparat koji prikazuje tv reklame za kws alvaro
S voice overom, ili bez njega

Za bolju spiku – spiker

Jasna poruka može se prenijeti i bez spikera, uz pomoć grafika i animiranih tekstova. Međutim, spiker (i to dobar) čitavoj reklami dat će puno jači doživljaj i zaokružiti čitavu priču. Napominjemo da mi ne snimamo spikersku naraciju (toliko talentirani i svestrani ipak nismo) već za taj posao angažiramo posebnu agenciju s velikim iskustvom i velikom bazom poznatih glasova. Naravno, taj dio posla možete i sami odraditi (angažirati agenciju) i nama dostaviti gotovu audio snimku - kako god vama odgovara :)
ps. glazbu i sve ostalo rješavamo mi

TREBATE VIŠE INFORMACIJA?

Pošaljite upit za izradu TV reklame

VAŠI PODACI:
Slanjem upita pristajete na naše uvjete korištenja.Ukoliko na poslani upit ne zaprimite odgovor unutar 24h, molimo vas da provjerite spam folder, ili nas nazovete na 098/952 7691, hvala!
Please wait...

 

Javite nam se!

Not readable? Change text. captcha txt