Prednosti animiranog promotivnog videa

Nedavno smo pokrenuli novu uslugu – izradu animiranih promotivnih videa, a u ovom tekstu navest ćemo neke od prednosti izrade promotivnog videa u obliku animacije. Glavni motiv pokretanja takve usluge je želja da izradu promotivnih videa učinimo dostupnom širokom broju klijenata – svima koji žele predstaviti svoju tvrtku, uslugu ili proizvod. Dakle, pogledajmo koje su to najveće prednosti animiranih promotivnih videa:

01. IZUZETNO PRIHVATLJIVA CIJENA

To je ono najvažnije, zar ne? Ako bismo morali napisati jedno pitanje koje nas klijenti najčešće pitaju, to je bez konkurencije – a koliko to sve košta? E pa, dragi naši sadašnji i budući klijenti, izrada promotivnih animacija kod nas je zaista povoljna. Kako bismo uspjeli u tome da izradu promotivnog videa učinimo dostupnom širokom broju klijenata – cijene smo snizili maksimalno koliko možemo, a da izbjegnemo brz i siguran bankrot :) Dakle – svoj animirani promotivni video možete imati već za 1500 kn! Da ilustriramo koliko je to povoljno, reći ćemo da klasični video (za koji snimamo materijal) starta od najmanje 3000 kn, i to za najjednostavniji oblik videa. Dakle, animiranim promotivnim videom u startu štedite 50%. Nije loše.

2. NEMA TERENSKOG SNIMANJA

To je jedan od najvažnijih razloga niske cijene. Činjenica da za animirani promotivni video ne moramo dolaziti na snimanje, obračunavati dnevnice, trošak skupe opreme, putne troškove itd., omogućava nam da cijenu izrade učinimo izuzetno prihvatljivom. Dodatna prednost za naše klijente, osim same cijene, je činjenica da se ne moraju pripremati za snimanje i ne trebaju “stati pred kameru”. U situaciji kada ste mala tvrtka i tek startate sa poslom, možda niti ne želite snimati svoje skromne prostorije, ako ih uopće i imate :) A animirani video vam omogućuje da se odmah u početku predstavite sa stilom i ostavite odličan dojam – i sve to za prilično nisku cijenu.

3. KRAĆI ROK IZRADE

Izrada animiranog promotivnog videa traje kraće od izrade klasičnog videa za koji je potrebno izvršiti mnoge pripreme prije samog snimanja, napisati scenarij, izraditi plan snimanja, odraditi samo snimanje, i na koncu – nekoliko dana provesti u postprodukciji i montaži snimljenog materijala. Kod izrade animiranog videa – svega toga nema. U nekim situacijama to je jako bitno, primjerice ukoliko ste se u zadnji tren odlučili u tekuću kampanju ubaciti i video oglas. Ili ako ste usred kampanje na društvenim mrežama, niste zadovoljni rezultatima, i odlučite se stvar poboljšati sa atraktivnim videom.

4. U SKLADU SA BRANDOM

S obzirom da se kod animiranog promotivnog videa radi o “pokretnoj grafici”, vaš promotivni video u mogućnosti smo u potpunosti izraditi u skladu sa vašim postojećim vizualnim identiteom i grafičkim rješenjima. To znači da će vaš promotivni video biti sukladan sa izgledom vaše web stranice, facebook stranice, i ostalih promotivnih materijala koje ste dosad koristili. Danas, u vrijeme on line marketinga i društvenih mreža, to je jako bitno – graditi i jačati prepoznatljivost. Animirani promotivni video u tome vam itekako može pomoći.

5. VIŠESTRUKO KORIŠTENJE

Dakle, nakon što vam izradimo promotivni video, ukoliko se odlučite i za svoje buduće on line kampanje koristiti video oglašavanje, u mogućnosti smo vam izraditi video temeljen na prvotnom videu koji smo vam izradili – uz izmijenjeni tekst i slike. Naravno, za manju cijenu nego je bila kod izrade originalnog/početnog videa. To je izvrstan način da kontinuirano koristite video u oglašavanju, a za znatno manju cijenu. I što je jako bitno, svaki novi video biti će u potpunosti u skladu sa prošlim, čime se ponovno vraćamo na važnost održavanja i jačanja prepoznatljivosti :)

Eto ga, nabrojali smo vam 5 bitnih razloga zašto je animirani promotivni video bolje rješenje od snimanja klasičnog videa. Na sljedećim linkovima možete pogledati neke od videa koje smo izradili za naše klijente. Posjetite i našu posebnu stranicu za izradu animiranih videa i slobodno pošaljite neobvezujući upit :)

PROMOTIVNE ANIMACIJE
Recent Posts
Javite nam se!

Not readable? Change text. captcha txt